Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Wicek do jeziora Wicka wrzucił kiedyś Żydka Icka bardzo tym się spocił a i tak naknocił bo po Wicku pływa mycka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Może to i słuszna rada, ale Icka, tego gada nie ma pośród żywych dusz, na dnie Wicka leży już. Zegar bije mu kuranty, ja nie jestem wcale anty... a semici też nie szkodzą jeśli w drogę mi nie wchodzą.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Świeca zapalona Icek pogrzebany wobec tego temat został wyczerpany.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Można na talerzyk, można i na tacę tym bardziej że Icek bardzo lubił macę. I choć w samej rzeczy a jednak wskrzesiłem tego popaprańca co go uśmierciłem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Sadzą w sadzie czy na drodze czy też raczej w synagodze?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ani świecznikiem, ani kagankiem bo ja tej pani jestem kochankiem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Jedynie tobie w sekrecie wyznam - ja sie do tego nigdy nie przyznam.
Rekomendowane odpowiedzi