Stanisław Kamykowski Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 spadłszy niedaleko jabłoni przywędrowałoś do niej smutny kąt waszym towarzyszem nie mogąc tego zmienić boję się chwili w której bać się przestanę i stanę się z tobą jej drugim śniadaniem
Ewa Jaworowska Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Dla mnie jest niezrozmiały. Przykro mi, ale na pewno inni będą miec odmienne zdanie. :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 dziękuję za wgląd :-)
fr ashka Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to specjalnie czy błąd? narazie nie trafia do mnie, ale jeszcze tu wrócę!!! ;))
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to specjalnie czy błąd? narazie nie trafia do mnie, ale jeszcze tu wrócę!!! ;)) no właśnie się zastanawiam jak się mówi do jabłka..a co z drugą?Czy..czy...peel jest jabłkiem?:))czy tu jest jakieś ukryte znaczenie? jak tak i jak wpadnę jakie to będzie się podobało,a póki co kątem pluję:))pozdrawiam,m.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ten jabłko przywędrowałeś ta jabłko przywędrowałaś to jabłko przywędrowałoś w drugiej jabłko (moim zdaniem "to") jest dalej adrestatem... resztę też mogę spróbować wytłumaczyć ale tylko jeśli chcecie, bo może ktoś ambitny spróbuje sam na to wpaść... to jak?
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 no "oś" jest jasne przecież nic już więcej nie mów,pogłówkuję jeszcze:P
Jego Alter Ego Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 aaaach..got it.Czy to późna pora?bo ja zazwyczaj wcześnie chodzę spać,więc nie myślę w okolicach 22.wszystko gra ta jak trza,nawet zabieram,tak mi się spodobało:P kurna,nawet bardzo ten koniec,si si si
Stanisław Kamykowski Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 miło, że w końcu się spodobało mam nadzieję, że nie tylko tobie pozostanie po nim dobre wrażenie pozdrawiam:-)
gabriel p. Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 poprawił mi Pan humor tym wierszem ;-) pozdrawiam
fr ashka Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a potem już nic podsumowując, dla mnie nic ciekawego, oprócz tego "bania się nie bania się" ;) pozdr, fr.ashka ;)
Smok Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten przywędrował ta przywedrowała TO PRZYWĘDROWAŁO to jest nurtujące, gdyby nie ta anomalia językowa, to by było ok. zgrabna miniaturka pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 i stanę się sie z tobą jej drugim śniadaniem to najbardziej misie, pozdrawiam imieninowo Stanisławie życząc zdrowia i pomyśl(ności)i unku
Ewa Rajska Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 lekko, miło, biedny peel...:) pozdrawiam cieplutko! ER
Rekomendowane odpowiedzi