Rafał S. Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ileż znaków stawiałem zapytania w Twoim kierunku-wysławiałem usiłując uchwycic wykrzyknik ten symbol odpowiedzi odpowiednik pisma prawde lub fałsz odnaleźc z słowa i milczenia tę treśc wydobyc bolącą i kojącą uspokoic dusze gorejącą dostałem jedną sentencję i mającą wątpliwe tendencję byc tylko z soba szczerze szczerym tak memu wyłacznie sumieniu wiernym
EWA_SOCHA Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 nie podobają mi się rymy i literówki (rymy naprawdę tragiczne) pomysł niezły realizacja... no cóż, proponuję odetchnąć i wziąść się do pracy nad tym wierszykiem:) pozdrawiam eva
gabriel p. Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 cosik rymy mi tu zgrzytają...i treść też siakoś tak mi nie podchodzi...pozdrawiam
Veronique Sijka Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 połączenia w stylu "stawiałem-wysławiałem"," szczerze szczerym"- skutecznie mnie odstraszają
Anna Maria K. Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Usunąć rymy, poprawić literówki i tę treść ( w drugiej strofie), a potem może pogadamy o treści ;) powodz, pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi