tad45 Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 intuicja czasem potrafi zmylić smutny zapach ulatuje myślę o łące słoneczku motylach kwiatach o zapachu jaki się unosi szumie strumyka jak sobie tam leżę i patrzę w niebo a słońce uśmiecha się do mnie podsłuchując myśli krążące wokół udające natrętną pszczołe z dzikiego pasiecznika 01.05.06/Wiedeń
magdalena czernicka Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 "słoneczku motylach kwiatach" oj oj oj, słabiutko. wtórny zarówno pomysł jak i warsztat pisarski.
Beenie M Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 A trzeba było jechać do Wiednia? Też uważam, że słabiutko. pozdrawiam serdecznie
tad45 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 witam komentatorow,czy wyjazd do Wiednia ma coś wspolnego z łąką,chyba nie, pozdrawiam serdecznie
Beenie M Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to po co go umieściłeś pod wierszem?
zak stanisława Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 tad. wiersz rzeczywiście słabiutki, ale rozumiem ze tęsknisz za zieloną trawą , za zapachem łąk pozdrawiam ciepło
tad45 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 witam P.Stanisławo przydało by się już lato w pełni to prawda,że słabość to czuje brak pomyślunku wychodzi P.Beenie M zawsze podaje date i miejsce czy wtórny pomysł lub warsztat, dyskusyna rzecz, nikogo nie naśladuje tak ze trudno mówic o wtórnności "plagiacie" takie odczucie kołatało mi się w myślach, więc je zapisalem
Leszek Baliński Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Podobne doświadczenie, a utworki jednak inne... Przed kilkoma godzinami umieściłem tutaj wiersz o identycznym tytule ;))) Ze względu na skojarzenia mi tam się podoba. Strony technicznej nie oceniam. Pozdrawiam Serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi