Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przecież to byłoby takie proste. zamknąć ramiona przed tymi obcymi i tymi w maskach, których wciąż kochasz odchodzą. jedni po drugich a twoje ramiona ciepły przytułek dla umierających
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Naprawdę taka wersyfikacja? Nie czepiam się, ale... maski zostawmy w spokoju. Niech sobie odpoczną. Powtórzenie... trochę brrrrrrrrr :) pozdr.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Uroczy wiersz. Czyta się bardzo przyjemnie:). ps. jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić, to na bank do powtarzających się "ramiona". Pozdrawiam serdecznie. s.m.
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj długo ja sie zastanawiałam ale musi tak byc musi ;)
Eliza Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi sie ten wiersz! A tytul naprawde przyciaga. ~Eliza~
Natalia Jack Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się Jolu :-) Pozdrawiam cieplutko Natalia
Rekomendowane odpowiedzi