Julia Zakochana Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 hej.. możecie mi powiedzieć, jak nakleja się naklejki na arkusze? tzn, ile i gdzie z kodem szkoły i kodem ucznia? chce się upewnić. na pierwszej stronie tylko z kodem szkoły... tak? a na karcie odp tą i tą?
Sceptic Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 nie wiem nic o żadnych naklejkach:) Ale nie martw się - mają obowiazek cię poinformować przed egzaminem. Calm down.
Julia Zakochana Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 no już mnie niby poinformowali, bo było spoptkanie z dyrektorem, który powiedział, ze informuje nas teraz bo na maturze nie ma na to czasu... tyle, że on nie umie używać mikrofonu, bo go zjada i nic nie zrozumiałam :/ i troche namieszal.. nie jestem wiec pewna jak to do konca jest ;)
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Julio nie pękaj ;) na wodzy trzymac strach hehe
Julia Zakochana Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 nie pękam, chce sie dowiedzieć tlyko coś na temat organizacji.... bo jka organizacja jest zawalona to co dopieroi cala reszta..? eh Kasiu.... zonbaczymy czy za dwa lata bedziesz trzymac strach na wodzy?
Gość Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Czlowiekiem to opanowanym zawsze trzeba byc. Ale tego to nabiera sie z czasem ;) na wodzy zawsze trzymam strach nawet w sytuacjach trudnych. a moj nick Julio nie musi mowic ze akurat 17nascie mam. bo te liczby to akurat nie z rocznika dobrane choc maja cos wspolnego. ;> pozdrawiam
Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 a to przepraszam, nie wiedzialam... myslalam ze to Twój rok urodzenia. czyli matura już za Tobą? ja dziś jestem po polskim... eh i głowa mnie boli i jestem padnięta... papa
Rekomendowane odpowiedzi