cyklop Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 się nie pozbieram z tych zaklęć z tych spięć z ciągłych powrotów i Hollywoodów się duszę tonę umieram wręcz nie mogąc zmyć miłości brudu Wybacz Edwardzie ukradłem ci się nie mogłem ukraść nic lepszego się szło się mdło się kochać chce a kochać nie ma już nikogo
paper_doll Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no nie taka straszna beznadzieja. może nie jest odkrywczy, ale przynajmniej Autor się starał. trochę pisanie dla pisania, ale zjadliwe i czyta się całkiem dobrze. rytmiczny wiersz o niczym - tak to sobie nazywam. zdrowia,p.
kyo Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nie pozbieram się z tych zaklęć spięć z ciągłych powrotów Hollywoodów duszę się tonę umieram wręcz nie mogąc zmyć brudu miłości Wybacz Edwardzie ukradłem ci się nie mogłem ukraść nic lepszego - a tego nie da sie przetworzyc, totalna beznadzieja. się szło się mdło się kochać chce a kochać nie ma już nikogo a generalnie to takie rzeczy na warsztat lub gdzies do szuflady!!
paper_doll Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 kyo, nie tak hardkorowo. siema tak wogle. ;)
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cyklopie, coś zrobił smokowi, że oślepł?a swoją drogą ciekawam: na jedno oko?- he he pozdrawiam
Smok Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 na jedno oko i tylko przy tej głowie z prawej strony ;)
fr ashka Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 pomysł może i jest, ale reszta, nie trafia, nie dociera- bardziej mysle jak to czytać niz co czytam... pozdr, fr.ashka ;)
Rekomendowane odpowiedzi