piotr kantt Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 na wejść i wyjść tak chciałem zatrzymać umykające godziny i dni… spójrz nasze latawce połamały szyje o framugi kłamstw co było… jest i nie będzie bez żalu za wystawiony rachunek przecież świeciliśmy oczami malując chabrem zapamiętane zawsze tuliłaś się wiatrem do ponownego zmartwychwstania nie były potrzebne nam zamki dopóki nie dorobiłaś kluczy
le_mal Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ostatnia strofa kajarzy się z 'wygnanie z raju' pozdr.
pathe Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 bardzo podoba mi się zamknięcie utworu w ramach drzwi.pozdr:)
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 co się nie podoba:przecież świeciliśmy oczamigodziny i dni… --> jeśli dni to godziny- można ograniczyć do godzinyco było… jest i nie będzie--> kropki yh:/ i jakoś tak nie podchodzi mi ten wers.do ponownego zmartwychwstania-> tak średnio sie podoba. nie wiem co to jest chabr- poszukam w slowniku. za pomysł, ogólnie + pozdr
paper_doll Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 och mój boże. tytuł koszmarny. treść patetyczna, przecukrzona. świecić oczami - to taki frazeologizm, który sprawia, że wiersz stał się komiczny. zdrowia, p.
piotr kantt Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 och mój boże... z tą opinią ja się zgodzę, kiedy dotrze w móżdżek mały... frazeologizm jest po to by wpadał twe gały. na resztę nie odpowiem szkoda mi na ciebie czasu. pa!
paper_doll Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 jest jeszcze takie przysłowie - pokorne ciele dwie matki ssie. znaczenia poszukać proszę w słowniku. i wbić do móżdżka. zdrowia, p.
piotr kantt Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 wypad proszę... a possać to możesz palucha.
zak stanisława Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ia zwrotka bardzo mi sie podoba, przekonuje,(biorę?) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi