Aithnee Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nagle umilkły porwana cudzym głosem Anioły Bóg został sam
Cfaniara44 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 To chyba nie jest haiku :/ a moze sie myle?? brakuje i tu układu 5-7-5 przede wszystkim .... no i jakies to takie... sama nie wiem... ale pozdrawiam jak zawsze cieplutko m.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 masz rację Droga Przedmówczynio to nie haiku (w takim zapisie) EK pozdr.
Cfaniara44 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 łohoho zostałam mile połechtana :) znaczy się cieszę się niezmiernie, że jako niemowlak w tematyce haiku też już zaczynam rozróżniać, że cos nie koniecznie jest haiku :) dzieki EK :) milusio mi teraz pozdrówki m.
mary lavender Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 zapis jak zapis, ale w samym już zamyśle to nie było haiku... jako wiersz niehaikowaty również niezbyt trafne, moim skromnym zdaniem. bełkotliwe jakieś.
tygrys_pietrek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 to miniatura. dla miniatury tez jest tu miejsce bo moim zdaniem haiku to odmiana miniatury albo miniatura to odmiana haiku, nie wazne. co chcialas Aithnee przez nia powiedziec ? pietrek
Rekomendowane odpowiedzi