Waldemar Talar Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Majowy deszcz kolorowe ogrody prawdziwa wiosna.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Waldku , może być; a ja bym w ostatnim w. napisała ''wiosenne kwiaty'' tak mi sie skojarzyło z tym majem i ogrodami. To jest tylko jeden z wariantów. Pozdrawiam wiosennie. EK
Jack.M Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldemarze--haiku to gra na obrazach, zabawa w skojarzenia. Ty pokazujesz czytelnikowi trzy różne obrazy, które w sumie nic nie wnoszą. Czytelnik nie zatrzyma sie na takim haiku... dlaczego ?? Bo pewnie nic nie zapali mu sie pod "czaszką". ja napiszę coś banalnego ale ocierającego się już o jakąś zabawę: poranna mżawka - tylko w ogrodzie babci wiosenne barwy (kolory wiosny) Pozdrawiam i owocnego pisania Jacek M.
tygrys_pietrek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 za malo ruchu. sprobuj dodac cos co by to poruszylo. nic mi do glowy nie przychodzi ale moze by strzelic sentymentalnie: Majowy deszcz w kolorowych ogrodach przeglada sie wiosna pozdro pietrek
Rekomendowane odpowiedzi