Aleksandra Ws Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Kiedy słyszę: odwiedziny ruszyć w drogę jest dość trudno Myślę sobie: będzie toster, będziesz ty i będzie nudno. Blask na moment obudzimy z zapalniczki, bez zdziwienia i zmieszani wyśmiejemy czasy hubki i krzemienia potem spowiedź z dnia nastąpi w nucie podchrypiałej babci z przykazaniem by nie zwątpić w boski dar noszenia kapci a gdy rzeczy już znajome nieznajome i nieważne omówimy, od niechcenia zapach twój wdychając - zasnę w pierwszych zaś godzinach rannych gdy się mary z jawą stopią i dzień z przykrym dreszczem przyjmę ruszę ręką - będziesz obok jak na zalęknione szczenię spojrzysz, przylgnę, lęku nie ma skrzydła stracił ten, co mówił: Niebo lepsze jest niż Ziemia
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jednym haustem, pani Aleksandro!:) Jak dla mnie debiut-rewelacja. Na początek, tak dla zanęcenia - z przymróżeniem oka, potem już tylko lepiej: lekko, płynnie, nastrojowo, mądrze. Nie wiem, czemu nikt pani nie zaszczycił jeszcze komentarzem? Czekam na więcej w pani wydaniu i kłaniam się nisko:)
Jego Alter Ego Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 niby proste..niby..ale podoba mnie się ten debiut:) boję się o następne,oby były tylko lepsze pozdrawiam
Aleksandra Ws Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 dziękuję, bardzo mnie ucieszyło takie pozytywne przyjęcie :)) przez jakis czas będzie pewnie cisza, bo dopiero zaczynam po dłuższej przerwie (wcześniejszych wolę nawet nie pokazywać), ale coś mi się juz obija o glowe - na razie tylko pomysł i parę luźnych słów ale jeśli coś się z tego wykluje to na pewno tu umieszczę:) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi