fr ashka Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 za dużo zawodów jak na młode kości płotki stawiają za daleko a z bloków nie można wyjść i skończyć wyżej mimo medali stoper nadal liczy kontuzje
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wykasowałbym 'moje', wtedy można by szerzej interpretować. Schludna miniaturka. pozdrawiam /Arek
Ewa Jaworowska Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Masz rację, za dużo zawodów,nieszczęść na młode kości. Co to znaczy młode kości? 30 lat, 23, 40, 44 ........więc ile? Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 sympatyczna miniaturka, podoba się możliwość wielorakiej interpretacji pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Arek ma rację, że schludna, może nawet przyzwoicie napisana ale w pamięć niestety mi nie zapadła pozdrawiam:-)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Tytułu nie rozumiem... Może chodziło o ang. dude (to by miało jakiś sens)? Albo o dudy (to by sensu nie miało)? :))) A poza tym to opinia jw, u pana Kamykowskiego. Pzdr!
gabriel p. Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 siakoś tak dla mnie za płytkawo - niby można by się rozgadać, ale... niby dobry pomysł, do mnie jednak nie przemawia, przykro mi. pozdrawiam
fr ashka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Arku- propozycja przypadła do gustu, zmieniłam, choć nigdy tego nie robiłam :) dzięki za dobre opinie i te troche gorsze, wszystkie są cenne :) pozdr, fr.ashka ;)
Rekomendowane odpowiedzi