Smok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 przecież nie trzeba być Japończykiem by zachwycać się kwiatem kwitnącej wiśni czasem faktycznie urzeka mnie cudze piękno zwłaszcza cudze kobiety można się w nich zakochać - przecież są takie śliczne szczególnie wiosną gdy wrą hormony jaskiniowca dzisiaj na ławce w parku spotkałem pewną damę na pierwszy rzut oka poznałem że to dama miała płaszcz kapelusz buty na obcasie i coś z porcelanowej lalki widziałem na jej palcu zaręczynowy pierścionek w dłoni bukiet kwiatów od kochanka na ławce obok niej tylko jedno miejsce lecz krępuje się by usiąść – może to nie dla mnie?
le_mal Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 widziałem na jej palcu zaręczynowy pierścionek---tzn.,że ma narzeczonego, w dłoni bukiet kwiatów od kochanka--------------i kochanka, na ławce obok niej tylko jedno miejsce------------czeka na trzeciego? czy tak to rozumieć Smoku? pozdrawiam:)
Smok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ni widzisz, bo nie chciałem zdradzić kim jest tam peel, jedno miejsce dla dwóch, nie ma trzeciego
Miłka Maj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no wiesz, cudzego Ci się zachciewa?na pierwszy rzut oka poznałem że to dama miała płaszcz kapelusz buty na obcasie a taka w glanach i bojówkach to nie dama? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. faktycznie, trochę ich sporo;
Smok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 glany i bojówki nie mają nic z damy, nie jest ich sporo tylko, a może, aż dwóch
Espena_Sway Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Smoczku, mnie się podoba. zresztą już pisałam :P. prosto, na temat pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Miłka Maj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no tak- w bojówkach nie damy :) a swoja drogą - damą się jest z wyglądu czy z zachowania?
Ewa_Kos Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ..i z tego i z tego - to tak na marginesie. wiersz ma ciekawą treść; dobrze,że wiosna i udziela się ten klimat wiosennych spotkań... Pozdrawiam więc wiosennie. EK
Smok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 się dziewczyny rozświntuszyły mi tu hehe dzięki za opinie :)
Smok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się utrzepiły dziewuchy tej damy no :P bo to jest o takiej pewnej pani, która dla mnie jest damą, tak to badziej humorystycznie miało być, ten płasz i tak dalej, przecież wiadomo ze każda kobieta może być damą, co nie, dziewoje? ;)
M._Krzywak Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 to teraz na jakąs randkę by się sprzydało. a dlaczego "damy" ??? Od dam bom dama, czy nie dam, bom tyż dama ? Niezłe wierszydło, bo Smocze. Pozdrawiam.
Smok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 tak tak, bawimy się jak damy, a jak nie damy to się nie bawimy ;))) dzięki za wgląd pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 smoku, to ja tyż dama, nie noszę bojówek, ani glanów, mam buty na obcasie brak tylko porcelanowej cery,ale zrobię ci miejsce na ławeczce w parku- he he pozdrawiam ciepło
Smok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu nie chodzi o porcelanową cerę, lecz kobiecą delikatność, taką porcelanową kruchość, ja osobiście lubie kiedy kobieta jest taka delikatna (oczywiście nie do przesady) ;) dzięki :)
zak stanisława Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 wszystko jasne! pozdr.
Beenie M Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Smoku damę poznasz nie po wyglądzie. Poczekaj aż się odezwie - możesz się rozczarować. pozdrawiam i życzę spotkania tej prawdziwej
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Jak na Smoka, słabiukie, pzdr.
Smok Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smok ma przerwe na reklamę :))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 otwieram ja gębę sens próbując dostać bo w Smoku wrą - hormony jaskiniowca ma apetyt na damę nie swoją lecz cudzą oj sprawę przegadał - całą częścią drugą pozdrawiam Jacek
Smok Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, no i tak czasem bywa :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi