Tdk crew Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 miętowym uściskiem warg budzisz mnie strumień słów drąży tunel rozkoszy nad którym kwitną spojrzenia jedwabna pościel tuli zmysły rozgrzana od ciepła ciał tatuaż uścisków zdobi księżycowy blask zamknięty w bursztynowej klepsydrze na koncercie ciał dreszczy tłum prosi o bis na widnokręgu taniec dusz rozpalił poranne promienie
gabriel p. Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 wiersz dość ciekawy - napiszę więc tylko co mi się nie podoba: wszystko mi siępodoba :P pozdrawiam
Nechbet Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a ja tutaj z kolei nie czuję płynności i dla mnie za mdły ten wiersz, zbyt wiele słówek banalnych typu: "rozkosz" "spojrzenia" "strumień słów" "tuli zmysły" "taniec dusz" cały wiersz zbudowany jest z takich banałów i wtórności, które byly miliardy razy, niestety NIE pozdrawiam cieplutko
Tdk crew Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a jaka jest milosc prosta i banalna od miliony lat taka sama!a ja nie jestem kreatorem nowej milosci i nowej formy jej opisywania:)ale dziekuje za komentarz
Nechbet Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ech, nie zrozumiałyśmy się, czytałam już mnóstwo wierszy o milosci, sama pisze tylko wiersze o milosci, w roznych jej fazach, czy to o milosci dojrzalej, poczatkowej czy zmierzchajacej, ale mozna napisac o milosci niebanalnie, ale to trudne :-))) serdecznosci:*
Tdk crew Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nie jestem kobieta:)
Nechbet Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 wiem;] pozniej sie zorientowalam jak juz napisalam komentarz ;] wybaczysz? :*
Beenie M Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Brakuje mi płynności w czytaniu. Chociaż treść sama w sobie nie jest najgorsza, czyta się jak taką wyliczankę. pozdrawiam ciepło
Vera_Ikon Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dołączam się do przemyśleń Nechbet. Trochę tego za dużo na raz. Ale ten fragment przypadł mi do gustu :) :na koncercie ciał dreszczy tłum prosi o bis pozdr Weronika
Stanisław Kamykowski Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 widzę tu ciekawe fragmenty, ale są wymieszane z tymi gorszymi, o których wspomniała Nechbet może dlatego poszczególne strofy niechcą mi się ułożyć w spójną całość pozdrawiam:-)
Rekomendowane odpowiedzi