Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta   Święta Matka Natury stworzyła mnie - od i do - bardzo poważnych spraw, a takie pierdoły - jak bomby atomowe - nie są w mojej gestii - zainteresowań...   Łukasz Jasiński 
    • Abyś nie musiał jak pisklę bernikli startować w przyszłość, bo lepsze już było. Przekazywana wraz z kodem fałszywość — patrz przez pryzmat w świat dawnej retrospekcji.   Jeśliby wszystkie wiatr ze skał przenosił, znaczący poryw na śnieżne zniósł kotły ze skrzydłami i by tak rosnąć mogły, goiły fale pęknięte szwy kości —   Wymalowane w rocznice wachlarze rodów Feniksów, Mandalów wyznania. Daj Bóg algorytm, zamiast ogon składać. Szczęściem, nie u nas leżą apanaże.    
    • ~~ To już marzec? Ja nie marzę - pochowałem kalendarze; aby lat nie liczyć swoich .. Czas ucieka - mnie się boi; bo nieświadom, co i kiedy .. Pewno myśli - że my - zgredy, będziem martwić się swym wiekiem .. Do czynienia ma z człowiekiem, (do setki mu brak dwadzieścia) - a jeszcze wciąż szuka .. teścia, lecz młodszego tu od siebie .. No i co? .. Jestem w potrzebie!!! ~~    
    • I utkały z przędzy złotej garstkę mrzonek zaraz zasnę bo te sny niedokończone bo zbudziły się za wcześnie niewyspane muszą dośnić rzecz do końca więc się kładę muszą znaleźć tamto miejsce jednocześnie bo zmówiły się na randkę właśnie we śnie  :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - no to nie jestem sam z tymi rozważaniami - dzięki za przeczytanie -                                                                                                Pzdr.serdecznie.              @Domysły Monika - @Rafael Marius - uśmiechem wam dziękuje - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...