Miłka Maj Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 wsłuchana w milczenie szukałam oddechu kolejnego dnia – wtedy niechcący wypadłeś mi z rąk jak kubek ze słodką herbatą – lepisz się mimo wszystko pierdolę. już sam posprzątasz
Miłka Maj Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 na przekór w końkursie i z premedytacją tutaj:)
Jerzy Rybak Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ;D ;D natchniony powyższym ułożyłem wiersz rano najbardziej wzruszają mnie nasze zegarki: twój na małym pasku i mój - złoty wiecznie zepsuty skurwysynek dlaczego więc proroctwa końca doby spełniają się co do minuty?
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Szkoda tej herbaty, czy była może zielona?
Miłka Maj Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widocznie ten nadmiar...złota w niczym nie pomaga:))
Miłka Maj Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przesłodzona;
le_mal Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Miłko !krótki,ale tak wiele mówi o uczuciach. Miłość to nie tylko słodzenie i wzdychanie ale również zwykła codzienność. Mężczyżni tylko mówią ,że nas doceniają ale są przekonani,że kobieta jest od garow. Zakońszenie jest zaskakujące.I tak ma być. Wielkie plusisko:) pozdrawiam ciepło.
le_mal Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widocznie ten nadmiar...złota w niczym nie pomaga:)) Niech myją swoje kubki:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Protest! Kobiety na piedestały, tylko niech dzierżą plakat z wierszem Miłki. No, herbatę moga czasem naparzyć. wsłuchany w oddech w milczenia rytmie chcę wracać do początku nie ronić kropli poza nas ponad wszystko posprzatamy razem
M._Krzywak Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 cóż te chłopy winne - niektóre piszą, że sa ino jak gwiazdy i cudowni i kochani i śliczni i jedyni na swiecie jak księżyce usta ich jak fale do pocałunku absolutnie doskonali i kochają kochają kochają... Osobiście wolę jednak takie utwory - są bardziej zblizone do rzeczywistości... Pozdrawiam.
le_mal Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 do władzy faceci a krawatów wiązać nie umiecie
zak stanisława Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jak już taki ci zawiąze ten krawat, to na amen niech ściera onym tę zieloną herbatę. Miłko, ja też pierdolę, niech nawet obiad sobie sam...! ja idę na piwo! papapa,
le_mal Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja każę całe mieszkanie na święta tym krawatem. I też pierdolę.Idę do koleżanki na kawę. Pa pa:)
Miłka Maj Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już nie! Pierdolę! Idę kąpać dzieci! buhahahaha:)
Julia Zakochana Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 eh te chłopy, bałaganu to narobią, ale żeby posprzatać? :) świetny wiersz! pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nabalaganiles to posprzataj :P
Ewa_Kos Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Bardzo fajny wiersz a końcówka naj...mówi wszystko. Pozdrawiam wiosennie z takimż plusem. EK
Tali Maciej Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 a dla mnie średnie na jerza
le_mal Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A dla mnie nic tylko zabrać do ula.co czynię. Pa Miłeczko!Buziołki:)
vacker_flickan Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba na Jerzego :P
Rekomendowane odpowiedzi