Andrzej Bonifacy Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 wybroczyny wasze prześliniam smakuję soki z nich wysysam przekrwawiam krzepnące przeżuwam nowymi plwam
Jacek Mucha Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Translacja materializmu wulgarnego na poetycki? Gustuję w innych estetykach ;) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 E - a własnie fajnie, że dystans został zachowany - obawiałem sie gorszego - w sensie wulgarniejszego - wystąpienia. a po lekturzy niektórych arcydzieł czuje sie jak ów podmiot. A tutaj jeszcze forma poprawna. nie narzekam. pozdrawiam.
Jerzy Rybak Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 błąd w tytule. jeśli nawet trawie prześlinianie to przekrwawiania moja uboga wyobraźnia nie jest w stanie przetworzyć na obrazy. wierszyk w każdej kategorii nieporadny.
Jego Alter Ego Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..gdzie Pan ten błąd widzi?:) Co do wiersza, może i ma on coś z turpizmem wspólnego,ale nie wiem czy nie za dużo tych "obleśności" w takim małym utworku. Może by tak subtelniej,a jednak brzydko..jak Grochowiak, spróbować odszukać coś pięknego w rzeczach "blee":) To pewnie za wysokie progi,ale;) mi się prawie podoba, może jednak zrezygnować z czegoś? Idąc śladem pana Rybaka,może to przekrwawianie ? Ale jestem na plus,pozdrawiam serdecznie
mikołaj chrobochek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ciekawe bardzo, ja błędu nie dostrzegłem. miłe wrażenie, a przekrwawianie jestem w stanie sobie wyobrazić.
Rekomendowane odpowiedzi