Magda Rosa Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 mówiłeś że wierzysz w niebiańskie anioły ukradłam im skrzydła sukienkę z bieli zrobiłam co mogłam byś we mnie uwierzył mówiłeś że cisza jest twym przyjacielem stałam się ciszą by już być bez wad mówiłeś odważne podziwiam kobiety tupnęłam nogą strzeliłam ci w twarz mówisz że się zmieniłam że inna jestem niż byłam chciałam być spełnieniem twych marzeń tylko dlaczego odchodzisz
EWA_SOCHA Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Mocny początek, osłabienie na koniec... Podoba mi się, ale z zakończeniem powalczyłabym jeszcze. pozdrawiam
ewa łabiak Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Olesiu: Jestes niesamowita podziwiam Twoje wyczucie ta wersja bardzo mi sie podoba, bardziej! Magdo: bardzo podoba mi sie temat wiersza ale wersja Olesi jest znacznie bardziej chwytająca i oddaje chyba sens tego co chciałaś przekazać w tym utworze pozdrawiam
ewa łabiak Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 uhmm więc świetnie Ci idzie, oby tak dalej ,powodzenia!
Magda Rosa Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, rzeczywiście mi też bardziej się podoba. Tylko nie wiem, czy mogę uznać ten wiersz za swój i podpisywać sie pod nim, bo to Olesia tak naprawdę go napisała i to chyba byłoby nie w porządku. W kazdym razie byłabym z siebie dumna, gdybym to ja sama go napisała. Ale do takiego poziomu jeszcze duuużo mi brakuje:-( Pozdrawiam!
Magda Rosa Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 W takim razie dzięki. Poprawiłam i teraz podoba mi się znacznie bardziej. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję! MR
macia miszka Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jeśli o mnie chodzi zmienił bym coś w końcówce ale i tak jest okej podoba mi się chociaż jest to zbyt nieco oczywiste tylko jeden wers - można wyrzucić albo zmienić - " by już być bez wad "
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 o ile sie nie myle... jestes poczatkowa:> to jak na debiut dobrze. mnie tknelo +
Rekomendowane odpowiedzi