Magda Rosa Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Człowieku, wołam Ciebie z głębi mojej samotności. Tak bardzo mi dzisiaj potrzeba Twojej obecności, dziś, kiedy nikogo przy mnie nie ma. Czy usłyszysz głos przeniknięty odbiciem łez? Tak bardzo chciałem Ci powiedzieć jak żyć trudno mi jest dziś, kiedy zapadła we mnie ta noc. Idę do Ciebie błądząc w ciemnościach słabości. Tak bardzo brakuje mi serca i Twojej miłości dziś, kiedy zupełnie nic już nie wiem.
M._Krzywak Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Descartes twierdził, że dusza mieści się w gruczole mózgu - zaczynam w to wątpic. Okropny, przepatetyczny kicz - takie moje zdanie. Pozdrawiam.
Anna Maria K. Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No niestety strona artystyczna leży. Widzę duzo nikonsekwencji, poza tym gdzie w treści wiersza to "bezpieczeństwo"? radzę przemyslec jeszcze raz sam temat, a potem próbować realizować go innymi środkami - przede wszystkim, co moge zaproponować, to większa asceza słowa, wydobycie głębszego sensu pojedynczych fraz. Przy takim nadmiarze, słowo traci swój niepowtarzalny wyraz, tanieje... Krócej i z większym naciskiem na słowo! To moja rada. Pzdr i życzę powodzenia.
macte poema Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Dobre! Trafiłem tutaj spóźniony, więc spieszę ze słowami uznania. Samotność - też takie wiersze pisałem ...
Rekomendowane odpowiedzi