Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie: Dlaczego z paska na górze znikneło "Forum dyskusyjne"? Na forum można się dostać w tym momencie tylko klikając na link ostatnio dodanego wątku na forum. W tym momencie jest to : Konkurs "miłość w wierszach". Dopiero schodząc na sam duł i klikając na zakładkę : forum dyskusyjne można się na nie dostać. Czy nie sądzicie to troche zagmatwane? A może tylko ja tak mam?

Opublikowano

za każdym razem jak (ostatnio)otwieram linka www.poezja.org to na coś nowego trafiam.co za porządki wiosenne.forum bez ograniczeń...i te inne zmiany.jaki ten admin kochany;)każdemu chce dogodzić...

Opublikowano

Mi się nie podoba tygodniowy limit. To stanowczo za dużo. Ogólnie nie jestem przeciwko zmianom, ale zmiany powinny ułatwiać obsługe strony a nie utrudniać. W tym momencie dostanie się na forum to ciężkie zadanie :). I gdzie jest mój ulubiony jasnozielony kolor??

Opublikowano

dajcie im trochę czasu, najpierw narzekacie, że to, to i to... a jak wzięli się za remont, marudzicie, że tu leży młotek a tam stoi puszka z farbą
dajcie im czas, a jak skończą to sobie ponarzekacie, że kiedyś było lepiej
(mi limit nie przeszkadza, a nawet pozwolił lepiej wczytać się w teksty)
pozdrawiam:-)

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

na stronie głównej również nie ma linka na forum bezpośrednio. Można sie na nie dostać tylko wchodząc na post : konkurs - miłośc w wierszach"