Ewa_Kos Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 po zimie - pąki nabrzmiewają na drzewach faceci przylatują z ciepłych krajów - gadam do siebie a ty kładziesz pustą walizkę na pawlacz przeżyłam to wiem - jak mężczyzna się rozpakowuje to ma zamiar zostać na stałe - czeka tylko na sygnał bo właśnie rozpoczyna się kolejna wielka miłość teraz nic sobie nie zrobię - który to raz tak mówię i czemu właśnie mnie zostają po zimie dodatkowe zmarszczki i sucha skóra a po kolejnej miłości puste miejsce nowe zakochanie i znów jak głupia wierzę że zamiast pójść na dno - w końcu wypłynę głupoty nie wywabię nawet kwasem a w przyrodzie musi być zachowana równowaga na jednego przylatującego faceta przypada jedna odlatująca kobieta na niektórego nawet dwie
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ewo, bardzo podoba mi sie twój wiersz, tyle gorzkiej prawdy, a może i nie gorzkiej, to zależy od punktu widzenia i siedzenia najbardziej podoba mi sie 3 i 4 zwrotka oraz puenta! pozdrawiam ciepło
le_mal Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ewo! nowa miłość, nowa nadzieja. Nie ma na to rady. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi