Ewa_Kos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 wyszła z lasu ta dzieweczka co do niego szła zamiast spotkać myśliweczka zobaczyła psa ze spotkania w ciemnym lesie nie była rada i nie pomógł chlebek z masłem co mu chciała daćl nie ważna ulica nie ważny dom powiedz mi dzieweczko gdzie budę mam jedliśmy piliśmy i teraz patrz mam zanik pamięci został psi płacz
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 z Lasu Księżnej dzie weczka by nie wyszła bo tu fajnie jeszcze by zaszła
czarna Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 pies mordkę podrapał źle, że zapomnieli jak miłe chwile w lesie razem spędzali
stanislawa zak Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 buda psia za panem szła lecz drogę zgubiła bo o milszym panu śniła
mikołaj chrobochek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 psu na budę, zarzuć piesku ułudę.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 uczepili się wszyscy psiej budy a przecież nie jest ze złota mieszka w niej tylko pies rudy od rana do nocy niecnota do Lasu Księżnej godzina na skróty psiego biegu mieszka tam piękna dziewczyna pan domu jest jego kolegą i pies choć z daleka pilnuje tej pięknej posiadłości każdego intruza wyczuje wystraszy niechcianych gości
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 mój Baca jest dobry dla dzie wczyn wpuszcza do mojej budy na wyjściu wącha jak pana nie poczuje za kudły potrzącha i zawraca bym nawracał
Rekomendowane odpowiedzi