Aleksander_Szumanski Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Kto zaprosi mnie na kawę Na herbatę Może któraś z Pań Zaprosi mnie na tatę Ja się sprawdzam autentycznie Proszę Pań Ja nie jestem żaden Sinobrody Albo jeszcze gorszy drań Chcę być tatą A w tym jestem dobry Bez dwóch zdań. Może któraś z Pań Zabawi ze mną się W doktora Skoro żadna ze mną Nie chce mieć bachora Może któraś z Pań Ochotę ze mną Ma z ochoty Niech się żadna nie obawia Ja nie lecę na ich cnoty Zapisałem moją cnotę Zresztą w testamencie A za życia to ja taty Mam wszechwzięcie.
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Alek to tatuś sprawdzony dorobił się chyba już żony wie, że na tatę się nadaje jest na pewno pewny, że mu co noc staje na zakręcie koń -ale-ż nie to jego broń
Veronique Sijka Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 koniec zabawy trza rękawy zakasać do roboty się zabrać nie hasać i bez lęku sprawdzać ile wdzięku może mieć nowy tata
Veronique Sijka Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 może za kwiatów pęk pojawi się jęk ale za bachora fora ze dwora
czarna Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 zapraszam cię na małą czarną już teraz już w tej chwili tylko nie zapomnij że dziś prima aprilis
Aleksander_Szumanski Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Czarna czarną dała mi z ochotą Tak mówiła nie wzgardziła moją cnotą Że watpliwą cóż poradzę moja miła Ale z czarnych wszystkie czarne tyś pobiła I dzie wuszka ma przy tobie szanse marne Bo do Czarnej nie ja tylko tak się garnę Może Stasia mnie pogryzie ale z ranka Bo wieczorem to jest z Ewą kołysanka A na deser bajka bajka wycałuje I do Czarnej ach tę czarną przygotuje.
Rekomendowane odpowiedzi