Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta   ja również lubię:) niebieskość :)    a co to za sukienka!? Śliczna ! Wybierasz się na randkę? :)   
    • rzędy  zakratowanych okien  w każdym po kilka twarzy portrety zetlałe   gaśnie światło  noc rozciąga zimnym wiatrem czarną rozpacz po horyzont   serce ściska bezsenność  drżącą w oczach  mokrych i sinych   w jednym zdaniu boże jedyny cóżem ci uczynił   odpływa  niknie   pod pejczami nahajkami ...      
    • @violetta   nie rozumiem ? Chciałam kogoś otruć?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

kogo ? Może byłam lekko zezłoszczona albo obrażona? @Alicja_Wysocka   hmmm …być może to tylko feromony ;) dziękuję! Pozdrawiam Ciebie serdecznie Alicjo :)  @Migrena   uwielbiam słowo lepkość mogłabym mieć tak na imię dziękuję Migrenko ! Pozdrawiam!  @Jacek_Suchowicz   myślę, że można! :) dziękuję! Pozdrawiam Jacku @Berenika97   tak …pozdrawiam i dziękuję Bereniko :)  @Stukacz   w sumie to nie jestem niestety! dzięki Duszku :) pozdrawiam Ciebie:) 
    • @.KOBIETA.czasem, co było ostatnio pod moim wierszem:)
    • @violetta    

słucham? Czy ja kogoś otrułam ?

kiedykolwiek? Znowu zaczynasz Violetta Przykro mi     @andrew   Tak naprawdę, już chyba nie wiem czy chcę ;) Ale dziękuję! Pozdrawiam serdecznie również :) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...