czarna Mala Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Omdlewam W błogiej rozkoszy Jego Feromony Aromat Pożądania I Mój teatr Zabawa Odgrywania rozkoszy
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 krótko było tej erozji, ale mniesiepodobało dodjąc co nieco z wyobrazni pozdrawiam ciepło
mikołaj chrobochek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 na dziewięć wersów po dwa wyrazy powtarza się ,,rozkoszy,, ja na nie. i nietylko za podwójne użycie tego samego słowa w miniaturce,ale ogólnie do mnie nie trafia. pozdro:I
Damian Mazur Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Na nie: 1. Za krótko 2. Jakoś tak pozostawia niedosyt > 3. No nie podoba mi sie, nie dla mnie to.
czarna Mala Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 dziękuję za odwiedzenie mojej strony i pozostawione komentarze. a co do orgazmu to facet się niedokońca sprawdził i dlatego "go" nie było ....:))) pozdrawiam cieplutko pa
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Takie byle co o facecie. Enter nie tworzy wiersza... Nie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi