Monikaaa Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Młode piskle leży w trawie nie było dane mu pofrunąć spadając czuło niebo prawie teraz cierpieniem podąża w nicość podobno nie ma duszy zmiażdż mu głowę odbierając nadzieję uronisz słodkie łzy człowieczeństwa..
BlackSoul Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Hmmm chyba próbowalś utrzymac rym w pierwszej strofie , ale moim zdaniem,nie wyszło ... razi druga strofa jakimś takim haosem , mało płynnym przejściem . Taki no , minus.
M._Krzywak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 zbyt łzawe, zamiast poruszyc, tylko irytuje... Pozdrawiam.
Ewa Rajska Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 popieram Michała. ale pracuj:) pozdrawiam cieplutko! ER
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witaj Moniko na ORG. Czasem oberwie wiersz tu, ale nie Ty. Pozdrawiam. Stefan.
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 a ja zauważyłem, że masz ciekawe tytuły:) ostatnio podobał mi się tytu "łupina" co nie znaczy, że wiersz rozczarował. w każdym razie jest to drugi wiersz (w ogóle drugi wpis) a nie najgorszy (co nie znaczy, że dobry ). pozdrawiam.
le_mal Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 spadając czuło niebo prawie--chyba-wznosząc się czuło niebo. Trochę nielogiczne to. zmiażdż mu głowę------------ale kto? piskle?---ę
Monikaaa Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Dzięki za Wasze opinie i małe wyjaśnienie: spadając, ponieważ ono wcale nie próbowało lecieć tylko zwyczajnie wypadło z gniazda, oraz: zmiażdż mu głowę czytelniku jeśli je zobaczysz. Chaos też ma swoje pozytywy;)
Rekomendowane odpowiedzi