Ewa_Kos Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 przyszła wiosna - echo odtajało mogę wyjść nie zakładając płaszcza wiosenna burza przetoczyla się nad lasem w strugach deszczu każdą błyskawicę odbija polakierowany asfalt po burzy słońce będzie chciało znowu się przypodobać - cierpliwie poczekam na właściwy moment łuskanym ryżem wypełnię sobie wolny czas ryż na sczęście - ryż na troski maluję ściany seledynem wplatam myśli w biel pościeli z wiarą że przed wiosennym zmierzchem się odnajdę z innej perspektywy zobaczę wiosnę od środka na tle jasnych chmur wypełnię sobą ubytki szerokim gestem zaproszę wiosenne odrodzenie do siebie
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jedno słowo- PIEKNIE odda to co daje twój wiersz! papapa
Eugen De Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ewo! Nie mam do czego się przyczepić!!! Gratuluję i pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Dziękuję za wizytę i wierzyć mi się nie chce; naprawdę nic nie trzeba poprawić? Nie, nie zmądrzałam tylko mi się udało ale cieszę się i z tego. Bardzo Ci dziękuję bo jak Anioł czuwasz nad nami, pozdrawiam wiosennie. EK
Rekomendowane odpowiedzi