Ewa Rajska Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ziewającym wzrokiem zmierzyłam światło w lodówce to co za oknem nie sprawiało wrażenia nadchodzącego dnia pozbierałeś wtedy strzępki szarych komórek poukładałeś po kolei będąc pewnym że stoję wziąłeś kłębek nerwów i porozcinałeś mimo bólu uplotłam gniazdo i czekam na innego ciebie - dolecisz tam?
Eugen De Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ziewającym wzrokiem zmierzyłam światło w lodówce to co za oknem nie sprawiało wrażenia nadchodzącego dnia pozbierałeś wtedy strzępki szarych komórek poukładałeś po kolei będąc pewnym że stoję wziąłeś kłębek nerwów i porozcinałeś mimo bólu uplotłam gniazdo i czekam na innego ciebie - dolecisz tam? Ewo gratuluję i pozdrawiam pomiędzy podszeptami.
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ewuniu, bardzo ładny wiersz, brawo!(podszepty Eugena, super) pozdrawiam ciepło
Espena_Sway Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ewo, Twój wiersz ma kilka lepszych i gorszych momentów. ale ogólnie jest dobry. miałam zastrzeżenia do wersyfikacji,lecz widzę, że Eugen zrobił to rewelacyjnie :D pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 początek przecietny, końcowka- pomysł nabiera smaku i robi sie ciekawiej i za końcówkę plusuję Pozdrawiam Agata
M._Krzywak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 a ja bym go mimo wszystko obrobił, szczególnie 1 strofę, bo później wiersz jak ta lala. Pozdrawiam.
Ewa Rajska Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki! kurczę, ucząc się od Ciebie początek pierwotnie identycznie porozcinałam- więc już powracam do tej wersji:) dziękuje za poświęcenie czasu i pozdrawiam cieplutko!! ER
Ewa Rajska Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Pani Stasiu:) i zapraszam ponownie! pozdrawiam ER
Ewa Rajska Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie:) a które to te gorsze? (pytam na przyszłość coby się poprawić:) nie wiem, jak Eugen to robi, ale jemu wychodzi zawsze to, co mnie miało wyjść:) pozdrawiam cieplutko ER
Ewa Rajska Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. troszkę o to mi chodziło, żeby na początku było szaro i zwyczajnie:) dziękuję za odwiedziny:) pozdrawiam serdecznie! ER
Ewa Rajska Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to czekam na propozycje:) i sama tez pogłówkuję:) fajnie, że się spodobał chociaż kawałek:) dzięki za odwiediznki! pozdrawiam z wiosennym promykiem:) ER
Smok Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 taki smutny troche, raczej jesienny, ale co tam, ładny kawałek słowa :) pozdrawiam
Ewa Rajska Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 no, wiem, że z czasem toza bardzo nie trafiłam. nie jest to noworodek, odleżakował swoje i pomyślałam, że ten wczorajszy deszczyk musi na forum przynieść troszkę ochłodzenia euforii wiosennej:) właściwie nie był jesienny- raczej z tego brzydkiego końca zimy, która się zasiedziała, zbrzydła wszystkim i taki paskudny nastrój powodowała:) ale co tam- ważne, że tamten czas minął, jest cieplej:) dziękuję za odwiedzinki i pozostawienie milutkiego śladu:) pozdrawiam serdecznie! ER
Rekomendowane odpowiedzi