Luke Nieogarniety Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Czym jest miłość? Czy to puste słowo, którego naduzywamy? Czy słowa "Kocham Cię" mają jakies znaczenie? Ja wiem jedno znalazłem ich przeznaczenie Dla mnie słowo miłość to znaczy, że się kochamy Czym jest miłość? Czy można powstrzymać takie uczucie? Czy tak naprawdę wiemy kiedy mam z nim doczynienia? Czasami się cierpi, ale to część naszego skorzenia Jednak lubię kochać bo to cudowne czucie Czym jest miłość? Dla mnie to słowo oznacza oddanie Bo Olu Cię kocham i tak już zostanie I nic na przeszkodzie mi nigdy nie stanie By przerwać tą miłość znaczy oddanie
Pan_Fei Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Dla mnie słowo miłość to znaczy, że się kochamy Czasami się cierpi, ale to część naszego skorzenia Jednak lubię kochać bo to cudowne czucie poplułem sobie monitorBo Olu Cię kocham i tak już zostanie I nic na przeszkodzie mi nigdy nie stanie - a to dramat jakiś ;) Pozdrawiam Fei
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Czym jest miłość? - tego nikt nie wie w sumie Ale jej najgorszym objawem są tysiące gniotów wpychane na siłe tylko po to, by Pan Fei musiał ścierac monitor - a to drogie są rzeczy teraz. pozdrawiam.
piotr mały Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 po przeczytaniu Ola z pewnością będzie zachwycona-ma kobieta szczęście ! tylko w nadużywany-mały błąd się wkradł pozatym dobry jak dla mnie-laika pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a plamy z monitora trudno złażą, wiem coś o tym pozdrawiam ciepło
_ave Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 "Czy tak naprawdę wiemy kiedy mam z nim doczynienia?" ????????? wiemy? mam? a moze "mamy"? nie podoba mi się pozdrawiam cieplutko;]
Gość Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a plamy z monitora trudno złażą, wiem coś o tym pozdrawiam ciepło w sumie tez sie oplułam ;) ale milo ze myslisz tak ladnie o milosci hehe
Rekomendowane odpowiedzi