tad45 Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 pytany nie odpowiem innym razem gadulstwem zasłonię niekompetencję zadawanych pytań ile liter w zdaniu tyle kwiatów na rabacie kolorowych pachnących rozrośniętych dziko jak myśli zdziczałe krążące kosmosem wokół semafory pytań stoją na baczność gotowe na sygnał zawiadującego dlaczego trawa zielona kamień twardy i zimny drzewo okrągłe i pruchnieje woda mokra i płynna ile włosów na głowie tyle niejasności dziennych elementarza nie dali do oglądania poszukując odkrywałem nagość kobiety uśmiech obrazu namalowanego skład chemiczny alfabetu pieprzówką przyprawionego wszystko znajdowałem co tylko chciałem i mogłem nawet las do góry nogami posadzony na wodzie same zjadliwe białe kruki nic nie dadzą bez pomyślunku a gdzie on się podział 24.03.06/Wiedeń
stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 spróbuj nie pisać słupkiem .mniej enterów, oddzielić wersy, żeby było czytelniej pozdrawiam
tad45 Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 oczywiscie ,dziekuje,pozdrawiam.
tad45 Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 pytany nie odpowiem innym razem gadulstwem zasłonię niekompetencję zadawanych pytań ile liter w zdaniu tyle kwiatów na rabacie kolorowych pachnących rozrośniętych dziko jak myśli zdziczałe krążące kosmosem wokół semafory pytań stoją na baczność gotowe na sygnał zawiadującego dlaczego trawa zielona kamień twardy i zimny drzewo okrągłe i pruchnieje woda mokra i płynna ile włosów na głowie tyle niejasności dziennych elementarza nie dali do oglądania poszukując odkrywałem nagość kobiety uśmiech obrazu namalowanego skład chemiczny alfabetu pieprzówką przyprawionego wszystko znajdowałem co tylko chciałem i mogłem nawet las do góry nogami posadzony na wodzie same zjadliwe białe kruki nic nie dadzą bez pomyślunku a gdzie on się podział muśle ż taki zapis bardzie by tu pasował, pozdrawiam miło
stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 trochę lepiej ale literówka- prÓchnieje najlepiej jakby zajrzał do ciebie Eugen bo wiersz jest ciekawy momentami pozdraw,
tad45 Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 dziekuje,przepraszam za literowke pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi