Sebastian_Pietrzak Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ponownie ubrała zielony nowokainy brak a podobno już gwiazdka tylko okno obok do moich podopiecznych wysyłam maile nie rozdawajcie w tym sezonie miłości napewno nikt nie zubożeje masturbuję się pod zlewozmywakiem usychając z pragnienia po raz ostatni znowu zakochani z pieprzonym lcd na czołach oddani przez zobojętnienie trzysta dwadzieścia godzin później ogłoszonko na skalę światową godzinę dalej chce mnie znów rznąć z przytupem i w technikolorze możliwe że to był krok do przodu ale kto by potwierdził skoro padł mi system niech żyje higieniczna przestrzeń w której tylko czasami jestem dziwką
jacek_sojan Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 kondycja ludzka ma marne perspektywy, jeśli poeta staje w szeregu bodźcujących się w "technikolorze"; nie lepiej już zostać drwalem? jeden z królów niemieckich po abdykacji oddawał się z upodobaniem rąbaniu drzewa, a rżnięcie wydaje się peelowi swoistym idee fix, zatem powinien zdać się na instynkt, bo tylko w nim ocalenie; J.S.
Rekomendowane odpowiedzi