Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 tylko na otwartą dłoń, ptaszyna siada prawdą, że odfrunie ale wróci zaraz. gdy za mocno ściskasz i tak nie dostaniesz, skoro kocha przestrzeń w pięści serce stanie. 22.03.2006. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Napisałaś ładnie a ja: Miłością swoją mnie zabijasz, Stałą kontrolą na każdym kroku. Więc ja Ci powiem moja miła: Dajmy sobie, na zawsze, spokój. pozdrawiam Jacek 1
M._Krzywak Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja napiszę tak - za krótko, cóż taki kawałek dla wielbicieli ??? Więcej !!! Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie marudź - Ala wkleiła zapowiedź wiersza, jeśli się spodoba, pokaże nam całość.
M._Krzywak Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie marudź - Ala wkleiła zapowiedź wiersza, jeśli się spodoba, pokaże nam całość. Nie marudź ? to jakby komus dac odłamany kawałek tortu, hehhehehehe. Ale ten ostatni wers mimo wszystko bym zmienił - to "serce stanie"... hm...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację - czekamy na cały tort , Alu! czekamy na resztę
Dariusz Sokołowski Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Łe, niekonsekwencja rymna i uładzenie w głoskowym układzie świadczy na korzyśc hipotezy, że wiersz należałoby w dystych przemienić. Pozdrawiam uczenie. Hihi.
Luthien_Alcarin Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ładnie- lekko, ale bardzo wymownie;) Pozdrawiam Agata
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 No Kochani, wracam z pracy wieczorkiem i cieszę się, że mam tylu gości. Jacku, postawmy sprawę jasno, gdy mówisz nie mam prawa... postawmy jak najwcześniej nim zaczniesz się napawać. zapytam ciebie panie: - cóż szkodzi być łaskawym, gestem szczodrym rozdawać to, co ciebie nie zbawi? powiem, kiedy nie wiążesz wtedy trzymasz najkrócej wola niech będzie wolna, - zaufaniem powrócę. :) -------------------- Michaś - nie można się objadać bo się ubranka "wstąpią" Nie no, żartuję. Co tu można jeszcze? A w zamyśle miało być słów mało, żeby mniej bolało -------------------- Aguś i Dzie wuszko, następnym razem czekoladki dla Was :) ------------------- Darku, faktycznie uczenie. Podrapałam się w głowę :) 1
stanislawa zak Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 żeby mniej bolało serce ściśnięte tak by się chciało mieć uśmiechnięte pozdrawiam Alicjo serc..decznie ES
elza sta Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 przeczytałam wszystko i oniemialam,gratuluję talentu i...nie będę miała odwagi nic zamieścić
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Stasieńko, dzieki za wierszyk i za odwiedzinki. Wyłącznie tęczy w serduszku Ci zyczę. elza sta - nie żartuj Kochaniutka, nie żartuj.
Rekomendowane odpowiedzi