Andrzej Bonifacy Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 zgubiłem wszystkie słowa choć myśli ciągle świeże zaczarowaniem spojrzenia więcej znaczą i dotyk i westchnienie z zapamiętania nie musisz już odliczać kocha lubi szanuje z niedowierzaniem już nie dam Ci przeznaczać ni listków ni płateczków do odrywania
Ewa Rajska Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 niestety, nie tym razem, moim zdaniem przedłodzone. to mówi mężczyzna do kobiety, prawda? a wychodzi na to, że ona jest taka bezbronna i ktucha-bardziej jak dziecko. nic ciekawego tu nie znalazłam dla siebie pozdrawiam serdecznie! ER
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 bardzo banalne, takie dla dziewczynek w gimnazjum ja zdecydowanie na nie pozdrawiam
Andrzej Bonifacy Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Dziękuję za komentarze. Każdy jest ważny. Akceptuję wszystkie. Po prostu. Szanuję słowa krytyki i prawo do osobistego odbioru wiersza. Życie jest piękne i rozmaite właśnie dzięki różnicom pomiędzy nami. Słodkie słowa tu użyte to tylko przykrywka, przekomarzanie się. Przesłanie zawarte w trzech ostatnich wersach na pewno nie jest infantylne, mimo infatylnego ujęcia. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 tak, tak , nie daj sobą manipulować, żadnej babie, pozdrawaim ciepło
deli s Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też..... ale pseudo !! zawaliste
Rekomendowane odpowiedzi