Eugen De Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 z dwóch listków z gleby głowa krokusa w chłodzie śniegu kokardy
Eugen De Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 pąki krokusów wzgórze w słońcu południa z resztkami śniegu
Eugen De Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 para krokusów ma rozchylone pąki w słońcu wiosennym
Eugen De Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 dywan z fioletu stok przetykany kwieciem wysyp krokusów
Fanaberka Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ziemia, głowa, chłód, kokardy Pozostawia nieokreślone, trwałe wrażenie. Podoba mi się :-)
Eugen De Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Dziękuję za wizytę Fanaberko. Pozdrawiam.
Ann N.N. Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne. Ten najpiękniejszy. Mała uwaga, upraszczałabym na Twoim miejscu formę, żeby czytało się te haiki prościej. Ten akuarat jest wg mnie idealny. Czuć fascynację haiku. Pozdrawiam
Eugen De Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne. Ten najpiękniejszy. Mała uwaga, upraszczałabym na Twoim miejscu formę, żeby czytało się te haiki prościej. Ten akuarat jest wg mnie idealny. Czuć fascynację haiku. Pozdrawiam Pani Anno! No bardzo mi miło, że tyle dobrych słów tutaj słyszę! A to nauka dopiero! Ćwiczenia, ćwiczenia... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi