Adam A Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 organizacja sama otwiera podwoje napełniam sobą i czuje się pusty dopóki czegoś nie osiągnę mam prawa używać pióra pod przykrywką losu nie umiem się stawać na zawołanie kroki po szczeblach zostają na ciele lecz mówią że to dobrze – tylko ból uświęca brak świętości uśmiechnięte gęby oskarżają mam je w dupie choć nie mogą tam być – jeszcze nie jestem dobrym poetą
Smok Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i będzie ok :) pozdrawiam
Sanestis_Hombre Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 czuje się pusty - czuję się pusty, a reszta pełna dobrego ładunku treści i agresji popieram!
Doppel Hertz Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Szkoda, że SH tak rzadko tu zagląda, ale za komentarzem jego jestem obyczterema łapami! Kip ap de gud i tak dalej!
Vera_Ikon Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No, całkiem fajnie Ci to wyszło. Agresja na tak :) A świat czasem trzeba miec w dupie :) pozdr serdecznie Weronika
Rekomendowane odpowiedzi