BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z szeptu wyrwany równoległy krzyk bo leżąc obok wbijałeś wzrok w natchnienie udając władcę nocy i sennych oczu próbujących zamknąć myśli zatrzymanych obrazów u stóp dźwięki ciszy i skowyt samotności gotowej na odejście kołysząc ból zasypiających wspomnień rozświetlona blaskiem księżyca poduszka otulona dotykiem snu błagała o skrawek ciepła skażonego ciała wijącego się wilgocią konającego dnia klęczącego prosząc o wybaczenie i ręce niecierpliwością otwarte domagały się muśnięć żywych szalonych palców wertujących krwiste strony mojego chcenia gdy byłeś...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak ja kocham te emocje!....wprost wyciekają z Twych wierszy. "dźwięki ciszy i skowyt samotności gotowej na odejście kołysząc ból zasypiających wspomnień rozświetlona blaskiem księżyca poduszka otulona dotykiem snu błagała o skrawek ciepła " - ten fragment jest piękny... Łezko..trzymaj się, gorąco pozdrawiam Natalia
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to tak...jak z pogoda... ..raz swieci slonce...a raz leje deszcz... Natalko :)
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trochę mnie mdli od tych epitetów - ale chyba tak powinno być - najładniejszy jest tytuł - wiersz trochę ulega tytułowi - myślałem, że będzie inaczej - no nic mimo wszystko jest ok pozdr. W_A_R
Szary_wilk_Akela Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Faktycznie!Oblatana,zuzyte slowa,oblatane zuzyte prawdy,zadnej nowosci,zadnej sensacji,Big Brother duzo ciekawszy.Ale dziala!Otula ciepelkiem i buja w hamaczku rozrzewniwnia.Pozdro.
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..padło tu słowo.. .."zużyte".. ..to znaczy..? ..wycofane z obiegu..? ..zakazane "bo"..? ..nic nie znaczące..? ..nie sądzę.. ..dlaczego nikt się nie czepia.. ..użycia litery "a".. ..lub "e"..? ..wznieście "x" na wyżyny.. ..światu podajcie.. ..literkę "zapomnianą".. ..i oczom Waszym.. ..widoku jego złaknionym.. ..dlaczego nie..? ..wszak nowy niemal.. ..tak mało używany.. ..sensacja..? ..tak.. ..WŁAŚNIE BYŁA..!! ..tyle że.. ..skryta przed Wami.. ..niedowiarków odsyłam.. ..Słownik Języka Polskiego.. ..po definicję jedynie.. ..i może ktoś.. ..coś zrozumie..
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz średni. Może i naładowany emocjami, ale to nie wszystko co potrzebne, aby napisać dobrze. Najlepszy chyna początek, ale jeszcze muszę to przetrawić w ciszy. Pozdr. P.S. Mam prośbę do okorinoko. Ta maniera stawiania kropek w miejscach najmniej potrzebnych o czymś świadczy, ale na pewno nie o oryginalności. Może trochę przystopować? To tylko zamazuje jasność przekazu.
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 napisalam w PM ..no i co :P
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Namiętna Łezka ma pozdrowienia od zużytej i przestarzałej Ani,która mimo wszytsko była zachwycona tym wierszem:)))
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech.. Aniu... ..jaka Ty zuzyta i przestazala..ech... ...pozdrowienia przyjete :).. i odwzajemnione... ..z soczystym cmokaskiem... ..ponoc " LeS ThE BeSt : ;).. ..buuuuziak
Rekomendowane odpowiedzi