Czarna Perła Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ubrana w zapach kawy leżę na spodeczku pod zieloną filiżanką lichtarz płonie lawendowym blaskiem wypełniam srebrną łyżeczkę którą zamaczasz chwilami w głuchej porcelanie magnolia zasypia w niezywej butelce udającej wazon brudzę ci obrus smakiem przesuszonych rodzynek żebyś zauważył wśród swych palcy na stole mnie wołającą głuchą nadzieję o dotyk goździkowa woń zamykanych drzwi przytrzasnąłeś mnie lilią pachnie walka o oddech
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Hm... podoba mi się, choć myślę, że stać Cię na więcej :) pozdrawiam /Arek
jacek_sojan Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 "wśród ... palcy" Czarna perła - scenariusz filmu sensacyjnego; ciekawym dalszego ciągu, czyli - momentów; :) J.S.
Czarna Perła Opublikowano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Dziękuję Wam Arku-czy stać mnie na więcej? nie wiem..może...ale ja wcale nie chciałam więcej i lepiej. Chciałam to, co napisałam. Mi chyba w pisaniu nie chodzi o to, żeby za każdym razem było coś lepszego... Wystarczy, że mi się podoba..a jeśli także Tobie i innym to cieszy mnie to. Pozdrawiam ciepło czarna perła
agata5080 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 myślałam ze te myślniki mają wprowadzić w stan takiej bezsilności i niemocy...ale widocznie to nie był dobry pomysł:).dzieki.pa
Rekomendowane odpowiedzi