wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 wrrrrrrrrrrrr iiiii grrrrrr
Dark Y Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 hehe :] przepraszam ze wyrazenie, ale mnie to poprostu ROZJEBAŁO :D
Espena_Sway Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 matko, beznadziejny żarcik :P ale jedno trzeba przyznać - tytuł debiutu jest adekwatny do imienia autora ;) pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Dark Y Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 zjednoczmu sie we śmiechu :] hyhy "taki śmieszny z Ciebie koleś, gdzie nie pojdziesz tam Cię wyśmieją" R.W. :D moja polonistka ;)
Oscar Dziki Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapomnialas o wysublimowanym dzwiękonasladownictwie. prawie jak w ptasim radiu tuwima. Komplementarność wypowiedzi, kohezja, spójność - to jest motto utworu. No i nie możemy nie wspomnieć o bezsprzecznej wiarygodności autora jako, że tak się wyrażę, konesera tematu
jacek_sojan Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 widzę tu kość niezgody, przecież to wiersz psa; tylko do tej pory sądziłem, że pisze podnosząc tylną łapę, więc to z pewnością pudel - bo nie zgadniesz gdzie łeb, gdzie dupa; jednym słowem - jaki pan taki pies; J.S.
Oscar Dziki Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A to mi przypomina pioseneczke: watch out where the husky goes don't go eat that yellow snow
wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yyy grrrr hrrrr
wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hrrrr ghrrr
wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yhgrrh rgkhj *&^*^(!!!!
wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mhrrr grrr fffffffpf??
wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hhhhhhfr
wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zapomnialas o wysublimowanym dzwiękonasladownictwie. prawie jak w ptasim radiu tuwima. Komplementarność wypowiedzi, kohezja, spójność - to jest motto utworu. No i nie możemy nie wspomnieć o bezsprzecznej wiarygodności autora jako, że tak się wyrażę, konesera tematu $@$@#$!!!!
wiersze mojego psa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. phhh
Oscar Dziki Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wcale nie jednym. kiedys po "jednym słowem" umieszczano jedno słowo. na przyklad"facet nie ma pojęcia na poruszany temat i nie przeszkadza mu to w prowadzeniu dyskusji. jednym słowem: kretyn". ale na serio, czy ta zasada juz nie obowiązuje? coraz rzadziej spotykam się z typowym uzyciem tego powiedzonka.
Klaudiusz Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 to mi wygląda na zapowiadany wzrost poziomu forum proponuje wybanować, nie wiem kogo (bo znając poziom intelektualnu mod, to właśnie umiera on ze śmiechu nad powyższym "żartem") ale kogoś na pewno trzeba będzie wybanować pozdrawiam serdecznie
Krzysztof Wysocki Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 jedna mała kość wzbiera się złość pan mój chytry odchodzę - dośćwiersz mojego psa, który napisał był ten tekst na ścianie w kuchni i wyszedł z siebie zostawiając smród
stanislawa zak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wrzeszczy bieda zamknięta w kości.
Rekomendowane odpowiedzi