Magda Rosa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Tylko chwila… spojrzenie przez ścianę z kamienia słów ludzkich, które co krok mijając się z prawdą tworzą niewidzialną barierę. Tylko chwila… ciepło tulące w ramionach nie tylko nas, ale całą ludzkość przybitą do Krzyża własnych słabości. Tylko chwila… a przenikamy w głąb siebie mijając się w progu serc bijących rytmem nadziei. Tylko chwila spełnia w nas obietnicę wieczności .
mikołaj chrobochek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 chwila tak wiele razy w poezji wykorzystana! ale wiersz nawet nawet. takie 3+ pozdro:)
Magda Rosa Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Dzięki! 3+ to ostatnio moja "ulubiona ocena" Często się spotykamy:-) Jak dla mnie to wysoka ocena, bo nie mam jeszcze wprawy w pisaniu. Stawiam pierwsze niezbyt pewne kroki. No i niestety z różnym skutkiem jak widać. Pozdrawiam MR
Strange World Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 bardzo przyjemnie sie czyta
stanislawa zak Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 w porównaniu do wieczności, to nawet nie chwila, mryg oka podoba sie. pozdraw.
Ewa_Kos Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mnie też się podoba + Pozdrawiam ciepło. EK
Magda Rosa Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Dziekuję. Bardzo się cieszę, ze się podoba, chociaż wiem, ze nie wszystkim. Przyjemnie się czyta takie komentarze:-) Ale cenię sobie zarówno te pozytywne jak i negatywne. Pozdrawiam MR
Nata_Kruk Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Twoja chwila może dać wiele do myślenia, pozdrawiam plusem...:)
Rekomendowane odpowiedzi