Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 przez głowę przemknął mi wiersz melodyjny niczym dźwięki szopenowskie współczesny awangardowy treść jego miała konsystencję wody nieuchwytnie przepływała przez palce pozostawiając złudzenie wilgoci próbowałem go przelać na papier lecz... kotłujące myśli zderzały się ze sobą wprawiając umysł w stan wrzenia ulotne parujące słowa rozpraszały się w przestworzach jak spłoszone gołębie
le_mal Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Macieju ja też tak czasem mam. pozdrawiam.
Smok Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 widzę Mathatjah że tego szopena poprawiłeś ;) ja na tak pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie aż chciało b się mieć miednicę zawsze przy sobie pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadza się pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 delikatny szlif i rzeczywiście wyszło na lepsze. Bedzie :) Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam
Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 He... bywa czasem. Życie, życie proszę szanownego Pana, czasem brak słów na opisanie stanu ducha :) Podoba się. Ode mnie + pozdr Weronika
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-:
stanislawa zak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie aż chciało b się mieć miednicę zawsze przy sobie pozdrawiam he he miednicę i szare mydło, by zmyć( nie rzygać) niektóre słowa po próżnicy cisnące się na papierzysko. Maćku, daję ciplusa ode mnie aż do ciebie, pozdrawiam ciepło
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięx pozdrawaim
Letnia sukienka Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ścięta na kształt wiersza proza. panie Macieju to raczej pasowałoby na dobry artykuł moralizujący. a pan wie że ja lubię prozować. tym samym akurat ten wiersz nie przypadł mi do gustu . pozdrawiam Lucyna
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wiem więc doskonale rozumiem pzdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ja tam lubię Maćku Twój styl. wiersz mi się podoba bo sama często tak mam. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi