Braveheart Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ich los jest przeklęty, Jakże gniewem owinięty. Lubią chańbić ludzi, Bo się im nudzi. Nic nie czują, I wciąż krytykują. Odsuwając sie od świata, Nie zauważają nawet brata. Spełniając swe pragnienia, Innym odbierają marzenia. A marzenia rzeczą wielką, dla niektórych wręcz udręką.
Braveheart Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Proszę o opinie.I jesli treść tego utworu kogoś urazi to z góry przepraszam:)
M._Krzywak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=37015 podobne ? ale to limeryk. a to powyżej - tragedia.
Vera_Ikon Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Treść nie uwiera, ale fakt faktem napisany najlepiej nie jest. Rymy... to najsłabsza strona wierszydła. Jego konstrukcja jest strasnie prosta i banalna. Pzrykro mi, ale dziś jestem na nie. pozdr serdecznie Weronika
krwawa-mary Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Braveheart (jaki ładny nick ;)) Nie urzekła mnie Twoja historia, ale próbuj dalej. Liczę na Ciebie, więc mnie nie zawiedź. A tak wogóle to : hańba, hańba, hańba. Samo H. Te rymy niestety nie. Spróbuj napisać biały wiersz, może lepiej Ci wyjdzie. Pozdr ;) P.S. Przeczytaj sobie to http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=25378
Tali Maciej Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ło matko cóż to za kiepściuchny tekst treść=klisza forma=dno pozdrawiam
Sceptic Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 najpierw czytać, a potem krytykować tych, co krytykują :/
Veronique Sijka Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 dobór rymów na siłę, niestety mi się nie podoba
Braveheart Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 No fak:)Nic ciekawego z tego nie wyszło:>Moze dlatego ze został on napisany w kilka minut...
Rekomendowane odpowiedzi