tad45 Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 gwiazdko ile was świeci na niebie tego nikt nie wie która z was jest moją gwiazdą życia i przeznaczenia kto mi powie bladym świtem znikasz ciemnością powracasz co powiesz tajemnego w nocnych gawędach czy opowiesz baśń z dzieciństwa czy może przyszłość przepowiesz opiekę sprawujesz tulisz do snu i łzy ocierasz smutek zwątpienia ganisz radość pochwalasz blaskiem nadziei powieki pieścisz cichym promykiem dusze łaskoczesz powabną jasnością mrugasz dzienną drogę pokazujesz 08.03.06/Wiedeń
Smok Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 wszyscy już wiedzą, ile jest gwiazd na niebie, która czyja, która niczyja i co mówią i to nie jest nic tajemniczgo, jak ten wiersz zresztą. coś nowego proszę napisać. pozdrawiam
Regina Misztela Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 PIĘKNE!!!! wzruszające!!!!!!!! jesteś bardzo utalentowany
tad45 Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 dziekuje p.Regino,jestem tylko poczatkującym,a z talentem trzeba sie chyba urodzić albo go kupić,a ja ani tego ani tego nie mam,ot przydazylo się ze się Pani podoba. pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ee, tad, nie pochlebiaj sobie, Regina robi to z premedytacjA, bo widzisz każdy wers konczysz czasownikami, za duzo ich, przemyśl zmień dopracuj! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi