Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zdziwieni miłością która ich spotkała za rogiem życia Ze strachem trwają każdej nocy i dnia W przekonaniu - taka miłość nie mogła im się trafić , taka miłość nie trafia się nigdy – ona jest tylko dla swoich wybranych oni takimi nie są, W to uwierzyła - pospolita kobieta a on wraz z nią. Noe-Gd Gdańsk.9.03.2006/13.05 [email protected]
Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zdążyć Uciec Słowa o miłości wziąłem z sufitu uwierzyłaś wiarą czystą i zupełną. Nie wyznałem prawdy doprawdy, nie wyznałem! Nawet wtedy ,gdy konałaś przywalona sufitem. Uciekłem ze wstydem - pani z warsu patrzyła twoimi oczyma i robiła kanapki takie jak ty. Obudziło mnie takie samo trzeszczenie sufitu - uciekałem jak poprzednio, pani z warsu nadal spała. Noe-Gd Gdańsk 9.03.2006/13.24/ [email protected]
Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zgliszcza Wypalone wnętrze rymuje wersy- zgliszcza miasta dźwigną mury Serce zawiedzione skona przy wierszu - miasto spalone jutro odżyje Umysł strawiony porzuca myśli plony - ulice wymarłe usłyszą - żyję! Domy dźwigniesz z każdego upadku- nadzieję zabijesz a wiarę zrujnujesz. Noe-gd Gdańsk 9.03.2006 [email protected]
teraa Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 to niewiarygodne jak kiepskie wiersze piszesz. przez to że nie masz gustu i to co piszesz ci sie podoba nie rozwijasz sie. nie słuchasz uwag. jesteś dla mnie napisem na ścianie, zrobił pierwsze wrazenie, które sie juz nie zmieni.
Smok Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 i po co tyle naraz, nie lepiej nad jednym przsiąść. z pierwszego i trzeciego coś by było, coś tam świta, ale tak jak by prze dziurkę od klucza. słabiutko. pozdrawiam
Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Nie dorastacie w poezji mi do pięt.Kiedy to pojmiecie? - Tu potrzeba koneserów z ilorazem o wiele wyższym od waszego... Nie piszę dla matołków."Poezję" dla siebie ,znajdziecie u siebie nawzajem...
Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 sio bezgłówcze ,sio ! do kurnika ,a nie na salony do Poety...
Smok Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i po co się od razu oburzać, jak chcesz publikować to nastaw się na krytykę, nie każdy lubi to samo, zwłaszcza jak wszyscy o tym samym piszą i jeszcze tak samo. Z takim podejściem proszę nie wychodzić z szuflady, bo się Pan tylko ośmiesza. Nikt tu nikogo nie chce mieszać z błotem, a każde rady są cenne i krytyków trzeba szanować, bo to krytyka kieruje sztuką. Poszę to sobie zapamiętać. pozdrawiam
teraa Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a jaki masz iloraz? nie sądze że większy
Yasioo Zimiński Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 trzeba wziąść po uwagę cele jakie on chce osiągnąć poprzez publikowanie tego czegoś. bo jesli uwielbia być krytykowany to generalnie jest w tym niezły i nie można mu odmoówć prawa do tego.
Klaudiusz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 zagadnienie poruszane bardzo "palące" - wielu ludzi rzecz. ma z "tym" problem (jak to kiedyś mi jedno dziewcze powiedziało: "no i przez cały czas się zastanaiwalam co z nim nie tak - bo przecież wszyscy fajni faceci są juz zajęci więc skoro on jeszcze nie tzn. że jest jakiś dziwny" (cytat z pamieci :) ) zamist "dziwny" podstawia sie "nieuczciwy" zboczony, chce mnie wykorzystać... a to tylko wierzchołek... podobno są nawet przypadki że ludzie nie decydują sie na ślub z "ukochanym" bo boją sie że "to nie moze być prawda" i że 'kiedyś los sie odwroci i bede jeszcze bardzeiej nieszczesliwy"... ehh ciekawy temat (ale rzeka :) ) szkoda ze chujowo napisane :/
Kris o Poranku Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 po dłuższej nieobecności postanowiłem sprawdzić co tutaj słychać i nie zawiodłem się , uśmiałem sie do łez , widze też że chyba zasady sie zmieniły teh fastiwal jednego aktora to ciekawy eksperyment , no i ta pani z warsa, heh cos ostatnio mówili że panie są z Wenus czy ze snikersa ale może to przez ten dzień kobiet moze one tak na prawde sa z warsa ;-)) kop
Cassiel Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 A dlaczego nie do Z - kawał pięknej, świetnej i rzetelnej poezji - normalnie niemiecka 6 ode mnie! Piękne wiersze, cudne - zachwyt do tego stopnia, że sikam z zachwytu! Kupuję od razu wszystkie nawet nie muszę czytać! Łał, albo WoW - kuna fak - jesteś mój Masta, Sensei! Koffam Twoją Poezję! A może wyślij do jakiegoś wydawnictwa - hicior jak w banku - jutro jesteś w księgarniach! Będziesz poetą miliarderem i do tego tryskającym geniuszem :PPP
Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 puk puk ,hallo! , jest tu ktoś normalny?
Smok Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 mi się wydaje, że Neo nie tą pigułkę połknął co trzeba i teraz to wygląda jak wygląda, a jak wygląda to wszyscy widzą - niestety.
Noe-Gd Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 posłuchaj smok , jesli wy obrze piszecie ,to swiat pełen jest dobrych poetów...niemozliwe ,prawda? - Bo dobra poezja to wyjątki z miliardów ludzi = tandety piszecie. A ja odskoczyłem od was o kilkaset lat,dlatego jestem zjawiskiem.
Rekomendowane odpowiedzi