amandalea Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 biegnę przed siebie już lata całe szukając oczu co mrok rozjaśnią lecz mimo wszystko nie ma co szaleć i lecieć dalej nie wiedząc dokąd pewnie by trzeba usiąść w spokoju wziąć pod rozwagę problemów kilka słońce na twarzy zmęczonej poczuć i zdecydować jak chcę przemijać co tak naprawdę dla mnie się liczy ciepło uśmiechu w czyichś ramionach czy warto tęsknić dla jednej chwili czyli też lepiej cnotliwą skonać może się rzucić w wir prac społecznych lub krzyżem leżeć w zimnym kościele patrząc ze zgrozą jak ktoś tam grzeszy jednak natury jestem zbyt chwiejnej wspomnienie pieszczot budzi pragnienie bez wątpliwości wiem o czym marzę tu zastrzeżenia odsuwam wszelkie nie potrzebuję już żadnych zaklęć 05.03.06r.
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 gdyby Lidka nie latała to by pieszczot nie zaznała niech więc lata tra ta ta ta dalsze lata
stanislawa zak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 wspomnienie pieszczot budzi pragnienie lecz mam jednak (he he)sumienie i nie opuszczę tego pana bobym konała z tęsknoty do rana.
amandalea Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja myślałam że to peelka lata ;)
amandalea Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. latka latkami a wiekowi się nie damy ;)
amandalea Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mając pana tęsknić do rana czyżby pan ów tylko spać mógł ;)
amandalea Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko przemija ciągle się zmienia zostają tylko piękne wspomnienia
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja myślałam że to peelka lata ;) peelka jest jedna a bramek kilka
Rekomendowane odpowiedzi