teraa Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 get off your cross. stick it in your arse twoja słabość jest bezproduktywna. wyciągniesz z półki kolejne lśniące przepowiednie. zamkniesz oczyget off your cross. stick it in your arse tyle lat ziemia ssie twoje kolana. niebo otwiera się na ulubionych kolorach na każdym postoju wygryzane z wełny kładą się spać przedawkowanie daje lepsze rezultaty
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 takie wiersze jak dla mnie w ramke i nad łóżkiem bywaj
teraa Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy to pozytywny czy negatywny komentarz
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 dla mnie pozytywny bo odczytałem wiersz i to jest to co chciałem np. dzisiaj przeczytać poza tym polecam jako eksperymentalną lekturę niektóre albo i cały tomik wierszy Ewy Sonnenberg ... jeśli nie znasz oczywiście
teraa Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 ciesze sie. po prozstu nie wiedziałem nad czyim łóżkiem,a wiec czy to pozytyw czy zniewaga bywajcie
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nad łóżkiem wielbiciela danego tekstu a jak więcej dobrych tekstów to i cały dom w takich obramowanych "obrazach literackich"
Ewa_Kos Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Chciałam dodać za Tomkiem,że pozytywny,bo też takie odniosłam wrażenie. Pozdrawiam. EK
M._Krzywak Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Można spokojnie zasnąc - miałem ten wiersz sobie zostawic jako poranną kawę, ale nie wytrzymałem - treśc jest mocna, surowa i stawia na nogi. Zdecydowanie na tak. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 mnie się również podoba; lubię taką formę, a jeśli jeszcze treść jest dobra to brawo pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi