Aleksander_Szumanski Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Jeszcze nie czytałem Co dzie wuszka napisała Napewno,że chętnie By mnie całowała. A gdzie byś całowała Urocza dzie wuszko Najbardziej bym pragnął Tuż za moim uszkiem Albo moje loczki Byś obcałowała Nie szkodzi żem łysy Napewno byś chciała Może całe ciałko Byś obcałowała Bo jeszcze takiego Ciałka żeś nie miała.
Dora Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nie szkodzi żeś łysy napewno by chciała całować głowę łysą jak pała
Dora Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Głowa pusta czy kapusta aby były usta co ucałują loki na łysej głowie
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 wy tu o uszkach a my z dzie wuszką w łóżku cha cha cha
stanislawa zak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 czy to cha cha to połowa czy dwa? bo na cha wiele rzeczy się zaczyna czyżby w łóżku z dwoma cha? była dzie wuszka ma?
le_mal Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 to znaczy że Stef jedno 'ch' ma a drugie 'ch' chowa
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 ino z "kotem"lecz toto też na ch co dziewuszka do poetów ma?
Rekomendowane odpowiedzi