sonia_grusza Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 umieram śmierć intruz dla mnie tej tamtej jak by to było gdyby kiedyś coś inna inny tolerancja nie tutaj ani gdzie indziej dziura strzęp jakiś oto ciało moje...
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przydałby się podział na wersy - ułatwiło by to czytanie. W moich oczach, wiersz wygląda tak: **** umieram śmierć intruz dla mnie tej tamtej jak by to było gdyby kiedyś coś inna inny tolerancja nie tutaj ani gdzie indziej dziura strzęp jakiś oto ciało moje... *** Teraz zupełnie inaczej. Tak kadrowo. Hasło rzucone i trzeba je powiązać z czymś - i tutaj jest pies pochowany, bo nie każdy wiers da "się z czymś połączyć". Podoba mi się : jak by to było / gdyby / kiedyś coś / inna inny ... czy też : "dla mnie / tej tamtej". Fajnie działa na zmysły. Naprawdę. s.m. [sub]Tekst był edytowany przez seweryn muszkowski dnia 03-12-2003 00:15.[/sub]
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się , choć tematyka nie moja. Pozdrawiam
sonia_grusza Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzięki za komentarze wiersz był pisany od ręki, po prosu napisałam go od razu na tej stronie i zaraz dodałam, tak jakoś czułam... pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic nowego. Zawsze tak robię. Jeżeli kiedyś przypadkiem strona zniknie... Troszkę wyświechtany temat. Zastanowiłbym się nad zasadnością użycia słowa "tolerancja". Może jakieś inne w to miejsce? Pozdr.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To w sumię chwalę, że dodałaś go w dziale P. :-) s.m.
Rekomendowane odpowiedzi