seweryna żuryńska Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 powoli nos wychylam z hibernacji strzepuję szron z zaspanych jeszcze rzęs oglądam dłoni bezwład i apatię powtarzam sercu wstań wyprostuj się już nie chcę chłodem ścinać krwi krzyk cichy chocholim krokiem skreślać każdy dzień trwać w miejscu jak bezwolne polne strachy i w szponach labiryntów gubić się niech ciepły wiatr przygarnie myśli smutne ukoi poszarpany włosów lęk chcę zbudzić się jak wiosny dar rozrzutny wykrzyczeć żurawiego sznuru śpiew
Roman Bezet Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Seweryno, postawiłaś mnie pod murem ;) Jednak [color=green]DD[/color] - to są sygnatury konkursowe ;) gdybyś nie wiedziała, o co chodzi - w dziale dyskusyjnym jest Regulamin. Też czekam na pierwszy wiosenny powiew ;) pzdr. b
seweryna żuryńska Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jesli dobrze się domyślam, to /nie/chcący na jakiś konkurs mnie posłano pewnie wierszy ... naj gorszych zawsze to jakoweś trony tylko DD nie odcyfrowałam... ale to już inna zabawa pozdrawiam wiosennie/prawie/ seweryna
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 OK dla mnie głębokie, ino tematyka wolna. [wolę szybkie numery] Podoba mi się 1 zwrotka z tą apatią na czele, ale reszta też niczego sobie. Pozdrawiam Jimmy
Roman Bezet Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. DD, czyli krótko mówiąć "do niczego" ;) (w kontekście Koń_kursu na najgorży wiersz) pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ta Seweryna to musi być niezła laska, takie wiersze pisze!
Roman Bezet Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Rewiński, przywołuję Pana do porządku - jasne? pzdr. b
jacek_sojan Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 ładnie, rytmicznie wiersz kołysze, każdy wers sam w sobie przemyślany, wypracowany i o r y g i n a l n y; i dlatego tym większa jest moja pretensja do ostatniego wersu: to okrutnie zgrany szablon! :(i ale patrząc co jest wyżej tego wersu, w i e r z ę, że autor uczyni jeszcze mały wysiłek, i zapisze ostatnią myśl - codę zwieńczającą, czymś zaskakująco nowym, ale własnym słowem; :)) J.S.
Rekomendowane odpowiedzi