stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 jedna kobieta- wyraz tak mały a uzbierałam bukiet okazały mam kwiatów naręcze ogromne są w nim panie i piękne panienki świeżych dziewuszek pęk biały i białogłowy eteryczne obok wytworne damy strojne w kapelusze przy nich niczym w gracji nie ustępujące niewiasty dostojne i ulotne dziewczynki tulące się do matki różaną czerwienią mienią się dziewice nad nimi delikatne dzierlatki jedrne dziewoje - krew z mlekiem miękkie cizie i przyczepne dewotki są też w tym bukiecie kocice i kotki i ziółka przeróżne i baby jak rzepa krzepkie figlarne zalotnice i zalotne babki i dziwy i kokietki i maleńkie kobietki dziewczyny powabne i młode i tajemnicze wampy i kurtyzany i różne inne panny - kto dołoży wiecej?
Miłka Maj Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 a gdzie czarodziejki, wiedźmy, czarownice co w kąt wyrzuciły kiecki i spódnice i miast swoich mioteł-nowe sprzęty mają w spodniach na motorkach teraz pomykają?
Vera_Ikon Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Witaj Stasiu, ja z doskoku, bo ostatnio za mało czasu na przyjemności. Podoba się :) I pomysł, i wykonanie. Z technicznych: - Chodzi o rzep czy o rzepę? - Na początku po wkradła Ci się spacja. pozdr serdecznie, kobieco :) Weronika
adam sosna Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 i co z tą kursywą?! 8 marca już świętuje lub w pochodzie 1-majowym? dokładam - adam traktorzysta Luba nasza białoruska chluba
stanislawa zak Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 he he widzę kobieta rośnie, tyje, takiej nie widziałam jak żyję, Miłko, Vero, Adamie dzięki za dokładanie! KTO da więcej?
Eugen De Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 jedna kobieta- wyraz tak mały a uzbierałam bukiet okazały mam ja kwiatów naręcze ogromne pełne panien pięknych panienek-------wszystko na "P" świeżych dziewuszek pęk cały i białogłowych eteryczny zestaw są wytworne damy strojne w kapelusze przy nich z gracją trwające w zapachu niewiasty dostojne i ulotne dziewczynki z rytmiem tulące się do matek różaną czerwienią mienią się dziewice nad nimi delikatne dzierlatki jedrne dziewoje - krew z mlekiem------"ę" w jędrne miękkie cizie i przyczepne dewotki są też w bukiecie kocice i kotki i ziółka przeróżne i baby jak rzepa krzepkie figlarne zalotnice i zalotne babki i dziwy i kokietki i maleńkie kobietki dziewczyny powabne i młode i tajemnicze wampy i kurtyzany i przeróżnej urody panny - kto dołoży wiecej? Trochę poprzestwaiałem. Szczególni epoczątek . Gratuluję pomysłu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi