kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 jestem Czarnym Aniołem - me imię świadczy o lęku upadam całkiem bez wdzięku przy wtórze słabego stęku - uprzykrzył mnie diabeł z zespołem swoich piekielnych mocy - ale nie poddam się łatwo będę - jak potrzeba - kuropatwą by zniszczyć swe piętno - dziatwo nie otworzę nigdy w nocy oczu - zniszczą mnie ciemne pegazy każdy przyjaciel odejdzie wiosna i lato przejdzie a ja - wciąż w obłędzie nie dotrę do jedynej dobrej oazy zatem fruń - moja weno - do nieba gdzie różowe kafelki się kryją gdzie wiatry me imię już wyją nieszczęsne swe słowa ukryją pod grubą warstwą czerstwego chleba lecz nim się spełni przysięga wieczności nim moje usta odepchną gorycz nim ktoś mi powie : dalej no - rycz wstąpie z workiem kaszy g[go!]rycz- anej : i z nią silniejsza dotrę do boskiej świetności
kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 a co tam. przynajmniej śmiesznie było coś takiego napisać ;) ps. a niektóre motywy to z wierszy orgowskich - żywcem wzięte ;p pozdrawiam kal.
Roman Bezet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 No w końcu i Włoclawek się ruszył! Jasnowłose anioły wzniosły pieśń o czarnych upadłych - ale pamiętaj dziewczyno: stracić cnotę w dobrym towarzystwie to honor, nie ujma! (nawet jeśli dieta cud by od tego upadła). Początkowe przejścia fraz podkreślają przebiegłość "zespołu" kuszącego, potem są roz-stępy, ale muszą być (przed "fruń" musi być przestrzeń!). Wiem, że stać Cię na więcej, ale doceniam. :D dyg b [color=red]Q[/color]
Cassiel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Czarno to widzę! Badziew jakich mało. Pozdrawiam!
Roman Bezet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oszalał! czy czytać nie umi? :))) dyg b
Cassiel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Raczej oszalałem - w sumie to chyba permamentny stan; właśnie sobie uświadomiłem. Pozdrawiam ;)
Roman Bezet Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kryteria stosuje się elastycznie - konkurs stawia jednak pewne wymagania. Co do oszalenia - nie znam się. pzdr. b
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oszalał! czy czytać nie umi? :))) dyg b Bezet wytrzeźwiał, polejcie tam w Krakowie.
kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż to oznacza, drogi Bezecie : potrafię napisać lepszy czy też jeszcze gorszy banał? ;)
kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 a równie drogi Cassielu - ja też widzę czarno. i tylko badziew ;)
Cassiel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Końkurs ? Ja dawno nie byłem na orgu - jeżeli jakąś gafę walnąłem to biorę na się haczyk ;) A to je końkurs na celowe popełnienie badziewiaka ? :P Jeżeli tak to przepraszam - ale tak, czy owak byłem obiektywny :) Pzdr!
kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet nie wiesz, ile poświęceń kosztował mnie ten 'wiersz' ;p za to twoja opinia wywołała delikatny zapach stówki w moim pokoju... mniam ;)
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 kall to dzielko życia twojego oplotlaś symbolami orgowiczów, poznaje coniektóre powiedzenia he he .sprytnie pozdrawiam Qrcze to też trzeba umieć!
kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 stasiu - wszak kto czyta orgowskie wiersze, nie błądzi ;)
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ha ha -nie błądzi gdy sądzi!w osądach niejeden się czuje.jak w sądzie.
Cassiel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Hehe - no to powodzenia! Masz duże szanse (chyba, bo w sumie to nie dużo przeczytałem - a nawet nie wiem, które z tych co przeczytałem są pisane podeń hehe!) ;)
kall Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już nie rób mi nadziei. bo nadejdzie rozczarowanie i co? oddam się całkowicie banałowi ;)
Rekomendowane odpowiedzi